Condrieu AOC Les Mandouls Ferraton Pére & Fils
Kód: 110279-019-075Související produkty

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Francouzské víno Berlou pochází z věhlasné apelace Châteauneuf du Pape. Toto bílé víno je vyrobené z odrůdy Bourboulenec. Suché víno z BIO produkce.

Francouzské víno Pouilly Fumé je bílé víno vyrobené z odrůdy Sauvignon Blanc. Toto suché víno je plné citrusové vůně a proto působí velmi živě a tepmeramentně.

Svěží Ryzlink rýnský od vinaře Jiřího Uherka

Dokonalý minerální projev Chablis Grand Cru z vinařství Courtault Michelet

Bílé víno z věhlasné produkce Bernarda Magreze

Bílé francouzské víno vyrobené z odrůdy Chardonnay v burgundské oblasti Chablis

Moravské víno Veltlínské zelené pozdní sběr suché z rodinného vinařství Štěpán Maňák.

Bílé víno vyrobené z odrůdy Chardonnay ve věhlasné apelaci Fourchaume zařazené v 1er Cru.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.