ŠKOLENÍ PERSONÁLU

skoleni-personalu---dobravi


29. července 2020 

PROŠKOLENÝ PERSONÁL JE DOBRÁ VIZITKA KAŽDÉHO PODNIKU

Společným zájmem provozovatele restaurace a naším jsou spokojení zákazníci, kteří si dobře vychutnají služby restaurace. Pro dosažení těchto výsledků je zapotřebí mít nejen vynikajícího kuchaře a dobrou nabídku vín, ale rovněž co nejlépe proškolený personál. Jen takový dokáže hostům doporučit jídlo s dokonale harmonizujícím vínem, současně brát na zřetel individuální chuťové preference a navíc podat o víně komplexní informace.

SPOLEČNOST DOBRÁ VÍNA MÁ DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI V OBORU GASTRONOMIE

Snažíme se předat personálu restaurací v rámci našich podpůrných služeb co nejvíce zkušeností, aby služby restaurace odpovídaly i představám náročné klientely. Naše dlouholeté zkušenosti v oboru a spolupráce s mnoha prestižními restauracemi garantují maximální kompetentnost a velmi dobré výsledky.

KDE A KDY SE ŠKOLENÍ PERSONÁLU KONÁ?

Školení probíhá přímo v prostorách provozovny v době, která nejlépe vyhovuje konkrétnímu provozu. Po dohodě můžeme proškolit vaše zaměstnance i u nás, v degustačním sále společnosti Dobrá vína.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení