Francouzské kakaové lanýže ochucené kousky pistácií jsou dokonalým propojením sametové chuti s křupavými kousky oříšků, balené v matné metalické krabičce.
Mléčná tabulková čokoláda Grand Lait 45 % je exkluzivní čokoláda s hladkou, sametovou texturou a jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
Tabulková hořká čokoláda s obsahem kakaa 75% je vyrobená z kakaových bobů pocházející z plantáže el Jardín v Kolumbii. Čokoláda Michel Cluizel vás pohladí v ústech.
Hořká tabulková čokoláda Michel Cluizel s obsahem kakaa 70 % má velmi široké a pestré chuťové spektrum, mezi kterým dominují tóny žlutě dužnatého ovoce.
Intenzivní 75 % tabulková čokoláda je vyrobená z bobů mexických plantáží. Tato hořká čokoláda má kakaovou chutí s dochutí čerstvého a sušeného exotického ovoce.
Mléčná tabulková čokoláda, z guatemalské plantáže u jezera La Laguna, nese rovnováhu mezi tóny cappuccina a horké čokolády s tóny lískových ořechů a toastu.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací