Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Hořká tabulková čokoláda Michel Cluizel s obsahem kakaa 70 % má velmi široké a pestré chuťové spektrum, mezi kterým dominují tóny žlutě dužnatého ovoce.
Intenzivní 75 % tabulková čokoláda je vyrobená z bobů mexických plantáží. Tato hořká čokoláda má kakaovou chutí s dochutí čerstvého a sušeného exotického ovoce.
Mléčná tabulková čokoláda Grand Lait 45 % je exkluzivní čokoláda s hladkou, sametovou texturou a jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.
Mléčná tabulková čokoláda, z guatemalské plantáže u jezera La Laguna, nese rovnováhu mezi tóny cappuccina a horké čokolády s tóny lískových ořechů a toastu.
Francouzské kakaové lanýže jsou ochucené kousky sušených malin. Příjemná ovocná kyselinka se prolíná se sametovou chutí čokoládové ganache. Zkuste ochutnat.