Tabulková čokoláda s obsahem kakaa 69% je vyrobená z kakaových bobů pocházející z plantáže el Jardín v Kolumbii. Čokoláda Michel Cluizel vás pohladí v ústech.
Hořká tabulková čokoláda Michel Cluizel s obsahem kakaa 70 % má velmi široké a pestré chuťové spektrum, mezi kterým dominují tóny žlutě dužnatého ovoce.
Intenzivní 66 % tabulková čokoláda je vyrobená z bobů mexických plantáží. Tato hořká čokoláda má kakaovou chuť s dochutí čerstvého a sušeného exotického ovoce.
Čokoládová tyčinka z hořké čokolády je plněná krémem z lískových oříšků a ochucená kousky sladkých pomerančů. Čokoládová tyčinka je ideální svačinou na cestách.
Intenzivní 72 % tabulková čokoláda je vyrobená z nejlepších kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy. Tato hořká čokoláda má intenzivní a plnou kakaovou chuť.
Tabulková hořká čokoláda s obsahem kakaa 75% je vyrobená z kakaových bobů pocházející z plantáže el Jardín v Kolumbii. Čokoláda Michel Cluizel vás pohladí v ústech.
Hořká tabulková čokoláda Michel Cluizel s obsahem kakaa 70 % má velmi široké a pestré chuťové spektrum, mezi kterým dominují tóny žlutě dužnatého ovoce.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.