Château Moutin Graves blanc AOC
Kód: 110339-000-075Související produkty

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Francouzské víno Pouilly Fumé Corty Artisan Silex je bílé víno vyrobené z odrůdy Sauvignon Blanc. Toto suché víno má minerální texturu s doteky ovocné chutě.

Svěží bílé víno z Jižní Francie, konkrétně oblasti Languedoc Roussillon, apelace Côtes de Thongue.

Francouzské víno z odrůdy Pinot Blanc zraje po dobu 12 měsíců v 600 litrových sudech. Víno je díky tomuto zrání chuťově velmi komplexní.

Moravské víno z odrůdy Ryzlink vlašský od vinaře Jiřího Uherka

Francouzské víno Chardonnay Original je bílé víno se slámovými odstíny. Toto suché víno s doteky exotického ovoce, vanilky a koření působí svěže a šťavnatě.

Suché víno Vacluse IGP Doré de Bernardins vyrobené z odrůdy Muškát nese tóny ovoce a okvětních lístků růže. Svěží víno bez zbytkového cukru.

Francouzské víno Berlou pochází z věhlasné apelace Châteauneuf du Pape. Toto bílé víno je vyrobené z odrůdy Bourboulenec. Suché víno z BIO produkce.

Francouzské víno vyrobené z odrůdy Viognier ve vinařství Château Belot na jihu Francie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.