Aceto balsamico Balsamo di Fichi, Acetaia Malpighi
Kód: 630008-059-100Související produkty

Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.

Delikatesami nacpaný balíček. Prémiové čokolády, lahodné kakaové lanýže a výběrové masové teriny a zavařeniny.

Dokonalé spojení vína Bordeaux s prémiovou čokoládou Michel Cluizel, lískovými oříšky a italskými delikatesami Vás jednoduše okouzlí.

Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.

Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.

Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.

Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Detailní popis produktu
Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tímto spojením vznikl vynikající hustý tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků, který můžete použít hlavně na závěrečné chody.
Doporučujeme ke všem druhům sýrů a také jako velmi zajímavou tečku řady dezertů.
Složení*: hroznový mošt, fíkový sirup (cukr, voda, fíky), vinný ocet. Obsahuje siřičitany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 100 ml |
Příchuť delikatesy: | Fíky |

Balsamický ocet Divino se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octu, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.

Tmavý jemný krémový dochucovací prostředek pro běžné vaření i pro dochucování pokrmů. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena".

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Balsamický ocet z Modeny se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octa, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.