Aceto balsamico Balsamo di Fichi, Acetaia Malpighi
Kód: 630008-059-100Související produkty

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let, kakaové lanýže Mathe a Černé olivy s provensálským kořením Barral.

Degustační set s italským vínem Barolo DOCG, francouzskou terinou z divočáka od St. Christophe a mléčnou čokoládou Michel Cluizel s kousky slaného karamelu

Suché víno z italské Puglie ve spojení s pralinkami Dulcioliva a kakaovými lanýži Mathez tvoří lahodný dárek pro milovníky dobrých chutí.

Degustační pár vinařství Château Haut Gagnan v Bordeaux

Dárkový balíček daňově uplatnitelný. De-alkoholizované víno, balzamická redukce a čokoládové pralinky Dulcioliva

Ideální dárek pro ty, co nemohou alkohol. Nealkoholické šumivé víno, doplní vynikající chuť ořechových klenotů Šarnut, lískooříškový krém Dulceoliva a čokoládové pralinky.

Degustační set robustních vín ze Španělského vinařství Nabal.
Detailní popis produktu
Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tímto spojením vznikl vynikající hustý tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků, který můžete použít hlavně na závěrečné chody.
Doporučujeme ke všem druhům sýrů a také jako velmi zajímavou tečku řady dezertů.
Složení*: hroznový mošt, fíkový sirup (cukr, voda, fíky), vinný ocet. Obsahuje siřičitany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 100 ml |
Příchuť delikatesy: | Fíky |

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.

Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.