Bílý ocet Chefs´ Chardonnay Delouis
Kód: 630002-052-250Související produkty

Ideální dárek pro ty, co nemohou alkohol. Nealkoholické šumivé víno, doplní vynikající chuť ořechových klenotů Šarnut, lískooříškový krém Dulceoliva a čokoládové pralinky.

Dokonalé souznění červených vín ve spojení s kachním paté a kakaovými lanýži Mathez

Trilogie italských vín Castelnuovo Garda v elegantní dárkové krabičce

Dárkový balíček s vínem Sauvignon blanc Laffite, olivami Barral a omáčkou Alfieri

Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný

Bílé víno, nebo červené víno Châteauneuf du Pape společně s italskými a francouzskými delikatesami a kakaovými lanýži nachystáme do elegantní dárkové kazety.

Degustační set s italským vínem Barolo DOCG, francouzskou terinou z divočáka od St. Christophe a mléčnou čokoládou Michel Cluizel s kousky slaného karamelu
Detailní popis produktu
Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay a koncentrovaného vinného moštu. Výborná alternativa běžného octa.
Použijete jak do vařeni, tak na saláty nebo třeba i tlačenku.
Složení*: vinný ocet, koncentrovaný vinný mošt 25%. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
EAN: | 3258831090111 |
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Chardonnay |

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.