Bílý ocet Chefs´ Chardonnay, Delouis
Kód: 630002-052-250Související produkty

Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.

Elegantní dárková kazeta s úchvatným červeným vínem, černými olivami a lahodnými kakaovými lanýži Mathez.

Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.

Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.

Dokonalé spojení vína Bordeaux s prémiovou čokoládou Michel Cluizel, lískovými oříšky a italskými delikatesami Vás jednoduše okouzlí.

Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.

Červené víno odrůdy Malbec v doprovodu kakaových lanýžů Mathez a skleněné zátky, pro Vás zabalíme do elegantního dárkového balíčku.

Delikatesami nacpaný balíček. Prémiové čokolády, lahodné kakaové lanýže a výběrové masové teriny a zavařeniny.
Detailní popis produktu
Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay a koncentrovaného vinného moštu. Výborná alternativa běžného octa.
Použijete jak do vařeni, tak na saláty nebo třeba i tlačenku.
Složení*: vinný ocet, koncentrovaný vinný mošt 25%. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Chardonnay |

Tmavý balsamický krém s příchutí bílých lanýžů pro dochucování salátů, těstovin a rizot. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena IGP"

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.

Spojení jemného francouzského octa s mangovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku s ovocnou chutí.

Spojení francouzského octa s rajčatovo-paprikovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku, která má široké použití při výrobě omáček a jako salsa k masu.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.

Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.