Aceto balsamico Balsamo di Zafferano - se šafránem, Acetaia Malpighi
Kód: 630008-060-100Související produkty
Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Delikatesami nacpaný balíček. Prémiové čokolády, lahodné kakaové lanýže a výběrové masové teriny a zavařeniny.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Bílé víno, nebo červené víno Châteauneuf du Pape společně s italskými a francouzskými delikatesami a kakaovými lanýži nachystáme do elegantní dárkové kazety.
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Degustační balíček italské společnosti Alfieri. Možný jako firemní balíček daňově uznatelný.
Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.
Detailní popis produktu
Výrazný redukovaný vinný ocet doplněný o velkou dávku vzácného výběrového šafránu dal vzniknout velmi unikátnímu světlému aromatickému balsamickému octu. Jeho využití v kuchyni je velmi široké a dodá jídlu nečekanou a vzácnou chuť šafránu.
Doporučujeme ke všem druhům zeleniny grilované, vařené nebo syrové, k pečenému masu, zveřině, rizotu a předkrmům obecně.
Složení*: bilý kvašený hroznový mošt, šafrán. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 100 ml |
Příchuť delikatesy: | Šafrán |
Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků.
Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.
Balsamický ocet z Modeny se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octa, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Spojení jemného francouzského octa s mangovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku s ovocnou chutí.
Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.
Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.
Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.