Ocet s rajčaty a papričkami Espelette, Delouis
Kód: 630001-051-250Související produkty

Dokonalé souznění červených vín ve spojení s kachním paté a kakaovými lanýži Mathez

Elegantní dárkový balíček s červeným vínem z Jižní Francie, tabulkovou čokoládou Cluizel a olivami Barral

Trilogie italských vín Castelnuovo Garda v elegantní dárkové krabičce

Francouzské kakaové lanýže v elegantním, zlatém plechovém válci jsou balené ve dvou samostatných sáčcích. Obdarujte své blízké půlkilovou náloží jemných lanýžů.

Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...

Ideální dárek pro ty, co nemohou alkohol. Nealkoholické šumivé víno, doplní vynikající chuť ořechových klenotů Šarnut, lískooříškový krém Dulceoliva a čokoládové pralinky.
Detailní popis produktu
Spojení jemného francouzského octa s rajčatovým a paprikovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku zvýrazněnou chutí proslulých papriček d'Espelette. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Rajčatovo-paprikový ocet je vhodným doplňkem do omáček k masu či těstovinám a jako salsa ke grilovanému masu.
Složení*: ocet 45%, rajčatové pyré 20%, pyré z červených paprik 18,8%, cukr, pyré z papriček d'Espelette 1,5%(papričky d'Espelette 89%, ocet, sůl) arabská guma, konzervant: disiřičitan draselný. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
EAN: | 3278122091016 |
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Rajčata a papriky |
Položka byla vyprodána… |

Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.