Zrnková káva Brazílie Sul de Minas 1kg No Brand Roastery
Kód: 800014-000-910Související produkty
![Láhev bílého vína Savenniéres AOC, Les Grands Bureaux](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobravina.cz/user/shop/detail/12885_lahev-bileho-vina-savennieres-aoc--les-grands-bureaux.jpg?6218af82
)
Francouzské víno vyrobené z odrůdy Chenin je bílé víno pocházející z oblasti Údolí řeky Loiry. Suché víno s ovocným aroma a minerální chutí.
![Il Sendallo Piemonte DOC Chardonnay Cantine Povero](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobravina.cz/user/shop/detail/24762_il-sendallo-piemonte-doc-chardonnay-cantine-povero.jpg?661fc1e1
)
Bílé víno z odrůdy Chardonnay je vyrobené v italském vinařství Cantine Povero.
![Savigny les beaune Monopol Domaine Julien Gros](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobravina.cz/user/shop/detail/24666_savigny-les-beaune-monopol-domaine-julien-gros.jpg?660fa4da
)
Francouzské víno z apelace Savigny les Beaune je vyrobené z odrůdy Chardonnay. Suché víno z rodinného vinařství v Burgundsku.
![Láhev bílého vína Prestige Chardonnay IGP Côteaux de Béziers - Domaine Preignes le Neuf](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobravina.cz/user/shop/detail/18579_lahev-bileho-vina-prestige-chardonnay-igp-coteaux-de-beziers-domaine-preignes-le-neuf.jpg?628639a8
)
Francouzské víno Chardonnay Prestige je bílé víno s hladkou strukturou. Toto suché víno nese květinové aroma a medově ovocné podtóny s burbonskou vanilkou.
![Rene Meyer Katzenthal riesling Pfoeller](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobravina.cz/user/shop/detail/24218-2_rene-meyer-katzenthal-riesling-pfoeller.jpg?64ba79f1
)
Francouzské víno Riesling je suché víno s příjemným ovocným nádechem. Hrozny pocházejí ze starých vinic.
![namornik bily](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dobravina.cz/user/shop/detail/24732_namornik-bily.jpg?661fc27c
)
Detailní popis produktu
Silné pevné tělo s nádechem do pomerančů, jemná chuť hořké čokolády
Produkce kávy v Brazílii představuje asi jednu třetinu celkové produkce kávy, což z ní dělá zdaleka největšího producenta na světě za posledních 150 let.
Nejběžnější metodou zpracování kávy v Brazílii, která se používá pro asi 90 % vyrobené Arabiky, je suchý proces, známý také jako nepraný neboli naturální.
Celá kávová třešeň se nejprve očistí a poté se umístí na slunce, aby se v tenkých vrstvách vysušila na terasách nebo se suší v sušičkách.
ZPRACNOVÁNÍ Naturální
REGION Sul de Minas
ODRŮDY Mundo Novo, Yellow Bourbon, Caturra, Catuai
NADMOŘSKÁ VÝŠKA 800-1000 m.n.m.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.