Verdejo Rueda DO BIO J. Fernando
Kód: 130011-000-075Související produkty

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Francouzské víno vyrobené z odrůdy Chenin Blanc apelace Savennieres AOC zařazené v Grand Cru Anjou. Šlechtěno 9 měsíců na dubovém sudu.

Rulandské šedé pozdní sběr, oblast Morava, podoblast slovácká, obec Žádovice

Italské víno Custoza Ca´ Vegar je bílé víno se zelenkavými odlesky, květinovým projevem a lehkým nádechem citrusů. Toto suché víno působí harmonicky a svěže.

Francouzské víno vyrobené z odrůdy Sauvignon Blanc a Sauvignon Gris na věhlasném zámku Château Lafargue.

Francouzské víno vyrobené z odrůdy Viognier ve vinařství Château Belot na jihu Francie.

Francouzské víno z apelace Savigny les Beaune je vyrobené z odrůdy Chardonnay. Suché víno z rodinného vinařství v Burgundsku.

Bílé víno Beaujolais Lancie AOC je suché víno z rodinného vinařství Domaine des Nugues. Víno je vyrobené z odrůdy Chardonnay a nese tóny bílých květů s doteky citrusů.

Francouzské víno Berlou pochází z věhlasné apelace Châteauneuf du Pape. Toto bílé víno je vyrobené z odrůdy Bourboulenec. Suché víno z BIO produkce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.