Vepřové pâté na bílém víně Conserverie St Christophe
Kód: 610002-012-250Související produkty
Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...
Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný
Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.
Dokonalé spojení vína Bordeaux s prémiovou čokoládou Michel Cluizel, lískovými oříšky a italskými delikatesami Vás jednoduše okouzlí.
Bílé víno, červené víno, nebo růžové víno ze zámku Château les Fontenelles zabalíme společně s kakaovými lanýži do elegantního dárkového balení.
Detailní popis produktu
V podání a zpracování společnosti Saint Christophe vás velmi mile překvapí veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené bílým vínem s intenzivní chutí i vůní koření. Chuť je celkově výrazná, harmonická a jasně patrná je i vysoká kvalita masa.
Doporučujeme podávat dobře vychlazené s čerstvým křupavým chlebem.
Složení*: vepřové maso, vepřová játra, bílé víno, cibule, vejce, sůl, pepř, koření
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky a teriny |
---|---|
Producent (výrobce): | Conserverie St Christophe |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Hmotnost: | 250 g |
Příchuť delikatesy: | Vepřové s bílým vínem |
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Conserverie St Christophe je rodinný francouzský podnik sídlící blízko kanálu La Manche, který se specializuje na výrobu masových terin, pâté, rillettů, ale i konfitované zeleniny a dalších kvalitních delikates. Conserverie St Christophe pro svou výrobu používá výhradně regionální suroviny.
Conserverie St Christophe je úzce napojena na farmáře ze svého okolí, kteří zaručují nejvyšší kvalitu vepřového masa, hovězího masa, králičího masa i drůbežího masa, které bylo chováno ve Francii, při dodržování nejpřísnějších hygienických norem. Stejně tak přistupují ke zpracovávané zelenině, kterou nakupují od místních zemědělců. Průběh zavařování výrobků ve skleněných nádobách je pečlivě kontrolován. Závisí na něm totiž trvanlivost a kvalita jednotlivých výrobků, které jsou zpracovány bez konzervačních látek, přísad a barviv.
Konzervy Conserverie St Christophe každému na první pohled připomenou zavařené skleničky od babičky. Po jejich ochutnání zjistíte, že obsah, který se uvnitř skrývá, je kvalitní poctivé maso zpracované právě jako od babičky.