Šarnutky ořechové mince mini Kopi Luwak Bohaya
Kód: 660058-002-030Související produkty
Detailní popis produktu
Výživné ořechové mince z celých půlek vlašských ořechů, přírodních ovocných šťáv a kávy Kopi Luwak. Brainfood a superfood.
Bez lepku, vegan, bez konzervantů, umělých sladidel a barviv.
Nevhodné pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy.
Složení: redukovaný hroznový mošt 49 % (hroznový mošt, rýžová mouka, třtinový cukr, káva), Vlašský ořech – jádro 51 %. Skladujte v suchu při teplotě 10 °C až 25 °C. Vyrobeno ručně v České republice.
Energetické hodnoty pro 100 g: Energetická hodnota 2035 kJ / 488 kcal; Tuky 31,31 g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,91 g; Sacharidy 44,93 g, z toho cukry 39,60 g; Bílkoviny 6,64 g; Sůl 0,01 g.
Šarnutky jsou výživné ořechové mince, z řemeslné dílny BOHAYA, vyráběné ve východních Čechách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Delikatesy |
|---|---|
| Hmotnost: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ripsi a David, nyní už česko-arménská rodina, která zapouští své společné kořeny ve Východních Čechách nedaleko Kostelce na Orlicí, založili provozovnu Bohaya.
Netrvalo dlouho a jejich česko-arménské propojení přineslo na svět nečekaný gurmánský poklad, jehož inspirací byl právě tradiční recept Ripsi rodiny, která po generace vařila tradiční arménský sudžuch. David se začal více otevírat arménským chutím a dalo by se říct, že jim až „propadl“. Jeho nadšení pro výrobu sudžuchu tady u nás v Čechách přineslo spoustu výzev, které pro něj nikdy nejsou problém, má-li motivaci a pevnou víru v to, že to, co dělá, má smysl a přesah.
S přizpůsobováním výroby sudžuchů českým podmínkám a zde dostupným surovinám, si prošli několikaletou dobrodružnou cestou, kdy hlavně David ve svém neutuchajícím nadšení zjišťoval, co výrobně funguje a co ne.
Ve finále už existoval kvalitní „základní sudžuch“ (vlašké ořechy v redukované hroznové šťávě s orientálním kořením), který David jako správný estét toužil ještě něčím „vylepšit“, aby vypadal i na první pohled přitažlivě a reprezentativně.
V jakési chvilce „inovátorského osvícení“ ho napadlo začít namáčet náš sudžuch do čokolády, což se může zdát jako zcela jednoduchý nápad, nicméně jeho realizace není pro čokoládového amatéra zcela jednoduchá a bez komplikací spojených s rovnoměrným rozvrstvením čokolády po délce celé tyčky.
