Popok Royal 4 ořechové pralinky ON Bohaya

Kód: 660061-000-170
Neohodnoceno
250 Kč
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Neobyčejné pralinky. Jemné želé z redukovaného hroznového moštu s celými půlkami vlašského ořechu, s orientálním kořením obalené v prémiové čokoládě doladěné posypy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Křupavá čokoláda, celé půlky vlašských ořechů, pružné hroznové želé a důmyslně zvolená směs orientálního koření vás překvapí svou kombinací a vykouzlí blažený úsměv na tváři. Název Popok znamená v arménštině ořech.

Bez konzervantů, barviv a umělých sladidel
Pečlivě vybrané suroviny nejvyšší kvality
Po generace předávaná arménská rodinná receptura
Zakázková ruční výroba ve východních Čechách
Nezaměnitelná a vyživující kombinace chutí a smyslových vjemů

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Delikatesy
Hmotnost: 170g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Ripsi a David, nyní už česko-arménská rodina, která zapouští své společné kořeny ve Východních Čechách nedaleko Kostelce na Orlicí, založili provozovnu Bohaya. 

Netrvalo dlouho a jejich česko-arménské propojení přineslo na svět nečekaný gurmánský poklad, jehož inspirací byl právě tradiční recept Ripsi rodiny, která po generace vařila tradiční arménský sudžuch. David se začal více otevírat arménským chutím a dalo by se říct, že jim až „propadl“. Jeho nadšení pro výrobu sudžuchu tady u nás v Čechách přineslo spoustu výzev, které pro něj nikdy nejsou problém, má-li motivaci a pevnou víru v to, že to, co dělá, má smysl a přesah. 

S přizpůsobováním výroby sudžuchů českým podmínkám a zde dostupným surovinám, si prošli několikaletou dobrodružnou cestou, kdy hlavně David ve svém neutuchajícím nadšení zjišťoval, co výrobně funguje a co ne.

Ve finále už existoval kvalitní „základní sudžuch“ (vlašké ořechy v redukované hroznové šťávě s orientálním kořením), který David jako správný estét toužil ještě něčím „vylepšit“, aby vypadal i na první pohled přitažlivě a reprezentativně.

V jakési chvilce „inovátorského osvícení“ ho napadlo začít namáčet náš sudžuch do čokolády, což se může zdát jako zcela jednoduchý nápad, nicméně jeho realizace není pro čokoládového amatéra zcela jednoduchá a bez komplikací spojených s rovnoměrným rozvrstvením čokolády po délce celé tyčky.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz

Vstupem na náš web, potvrzujete dovršení věku 18 let.