Ovocný ocet s mangovou dužinou BIO, Delouis
Kód: 630001-050-250Související produkty

Dokonalá souhra chuťových projevů italských delikates v elegantním dárkovém balíčku.

Dárkový balíček Gigondas Font Sane a kakaové lanýže Mathez

Degustační balíček italské společnosti Alfieri. Možný jako firemní balíček daňově uznatelný.

Dárkový balíček s vínem Sauvignon blanc Laffite, olivami Barral a omáčkou Alfieri

Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný
Detailní popis produktu
Spojení jemného francouzského octa s mangovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Mangový ocet je vhodným doplňkem k salátům, sýru, paštikám, terinám i masu.
Složení*: ocet 42%, mangové pyré 38% (mango 90%, cukr), cukr, arabská guma, konzervant: disiřičitan draselný. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
EAN: | 3278122091009 |
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Mango |
Položka byla vyprodána… |

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.

Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.