Ocet s rajčaty a papričkami Espelette, Delouis
Kód: 630001-051-250Související produkty

Degustační set robustních vín ze Španělského vinařství Nabal.

Dokonalá souhra chuťových projevů italských delikates v elegantním dárkovém balíčku.

Dárkový balíček Gigondas Font Sane a kakaové lanýže Mathez

Elegantní dárkový balíček se šumivým vínem Cava Eureka Brut, pistáciovým krémem Dulcioliva a kakaovými lanýži Mathez

Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...

Degustační balíček italské společnosti Alfieri. Možný jako firemní balíček daňově uznatelný.
Detailní popis produktu
Spojení jemného francouzského octa s rajčatovým a paprikovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku zvýrazněnou chutí proslulých papriček d'Espelette. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Rajčatovo-paprikový ocet je vhodným doplňkem do omáček k masu či těstovinám a jako salsa ke grilovanému masu.
Složení*: ocet 45%, rajčatové pyré 20%, pyré z červených paprik 18,8%, cukr, pyré z papriček d'Espelette 1,5%(papričky d'Espelette 89%, ocet, sůl) arabská guma, konzervant: disiřičitan draselný. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
EAN: | 3278122091016 |
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Rajčata a papriky |
Položka byla vyprodána… |

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.

Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.