Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě 63%, Michel Cluizel

Kód: 730003-204-150
Neohodnoceno
275 Kč
Vyprodáno

Kandovaná pomerančová kůra je máčená v černé vysokoprocentní čokoládě. Chuť kandované pomarančové kůry, se dokonale prolíná s hořkou čokoládou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kandovaná pomerančová kůra z nejkvalitnějších, vybraných pomerančů je máčená v hořké, vysokoprocentní čokoládě 63 %.

Křehké skousnutí a výrazná pomerančová chuť v kombinaci s tmavou čokoládou, skvěle doplní chvíle posezení s kávou, nebo s dezertním vínem z botrytických sklizní.

Jedná se o jeden z nejatraktivnější výrobků společnosti Michel Cluizel.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1954,47 kj / 467,58 kcal
Tuky 22,49 g
z toho nasycené mastné kyseliny 13,81 g
Sacharidy 64,25 g
z toho cukry 57,2 g
Bílkoviny 3,77 g
Sůl 0,04 g

Složení*: kandovaná pomerančová kůra (pomerančová kůra, cukr, glukózový sirup), cukr, kakao, kakaové máslo, řepkový lecitin, pravá bourbon vanilka.

* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda ostatní
Producent (výrobce): Michel Cluizel
Typ čokolády: Hořká (tmavá)
Země původu čokolády: Francie
Země výrobce: Francie
Obsah kakaa: 63%
Hmotnost: 150 g
Odrůda kakaových bobů: Směs (blend)
Příchuť čokolády: Kandovaná pomerančová kůra

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Michel Cluizel je francouzská čokoládovna založená roku 1948 v jižní Normandii. Čokoláda Michel Cluizel je celosvětově proslavená svými čokoládami, které vyrábí z těch nejlepších kakaových bobů z různých světových plantáží. Michel Cluizel pro vás vybírá kakaové boby z unikátních plantáží a přináší vám možnost degustovat čokoládu s deklarovaným původem označeným jako Premier Cru, stejně tak, jako se označují dobrá vína.

Čokoláda Michel Cluizel je opravdu výjimečná. Vybírat můžete z celé řady čokoládových produktů. Objevte výtečnou chuť tabulkové mléčné čokolády, hořké čokolády, nebo ochucené čokolády, které jsou ručně sypané ořechy a ovocem. Bílá čokoláda vás jistě uchvátí jemnou chutí kakaového másla. Michel Cluizel se také proslavil výrobou čokoládových bonbónů a pralinek.

Michel Cluizel si nechal patentovat ochrannou známku Noble Ingredients (vznešené suroviny), což znamená, že ve svých výrobcích používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoliv příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo řepného cukru, přírodní Burbon vanilku namísto vanilinu a dokonce nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů, některé dokonce v bio kvalitě.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení