Jehněčí terina, Conserverie St Christophe
Kód: 610001-004-270Související produkty
Detailní popis produktu
Tato jehněčí terina se řadí mezi speciality společnosti Saint Christophe, vycházejici z místních tradičních receptur. Jehněčí jemně nasolené maso si uchovává hodně šťavnatosti a je rafinovaně doplněné o chuť telecího i vepřového masa a restované cibule. V chuti vás také překvapí jedinečný místní druh fazolek, zvaný salicornes. Výrobek získal zlatou medaili na soutěži La Capelle.
Servírovat doporučujeme dobře vychlazené, aby tuk udržel svou nejlahodnější konzistenci.
Složení*: Předsolené jehněčí maso 50%, vepřové a telecí maso, cibule, zelené fazolky, sůl, pepř, koření
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky a teriny |
---|---|
EAN: | 3565700000271 |
Producent (výrobce): | Conserverie St Christophe |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Hmotnost: | 270 g |
Příchuť delikatesy: | Jehněčí |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Conserverie St Christophe je rodinný francouzský podnik sídlící blízko kanálu La Manche, který se specializuje na výrobu masových terin, pâté, rillettů, ale i konfitované zeleniny a dalších kvalitních delikates. Conserverie St Christophe pro svou výrobu používá výhradně regionální suroviny.
Conserverie St Christophe je úzce napojena na farmáře ze svého okolí, kteří zaručují nejvyšší kvalitu vepřového masa, hovězího masa, králičího masa i drůbežího masa, které bylo chováno ve Francii, při dodržování nejpřísnějších hygienických norem. Stejně tak přistupují ke zpracovávané zelenině, kterou nakupují od místních zemědělců. Průběh zavařování výrobků ve skleněných nádobách je pečlivě kontrolován. Závisí na něm totiž trvanlivost a kvalita jednotlivých výrobků, které jsou zpracovány bez konzervačních látek, přísad a barviv.
Konzervy Conserverie St Christophe každému na první pohled připomenou zavařené skleničky od babičky. Po jejich ochutnání zjistíte, že obsah, který se uvnitř skrývá, je kvalitní poctivé maso zpracované právě jako od babičky.