Condrieu AOC Les Mandouls Ferraton Pére & Fils
Kód: 110279-019-075Související produkty

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Bílé víno Beaujolais Lancie AOC je suché víno z rodinného vinařství Domaine des Nugues. Víno je vyrobené z odrůdy Chardonnay a nese tóny bílých květů s doteky citrusů.

Francouzské víno Sancerre Patrice Moreux je bílé víno s květnatou vůní doplněnou o tóny bylin a koření. Toto suché víno je harmonické s jemnou mineralitou.

Bílé víno z Moravy pochází z produkce Bio vinařství Špalek na Kraví Hoře u Znojma.

Bílé víno z produkce věhlasného enologa Bernarda Magreze je vyrobené z odrůdy Sauvignon Blanc a Sémillon.

Moravské víno z odrůdy Ryzlink vlašský od vinaře Jiřího Uherka

Moravské víno Pálava z gravitačního vinařství Vilavin s přívlastkem pozdní sběr je polosuché bílé víno. Podoblast Mikulovská, vinařská obec Novosedly, viniční trať U Božích muk.

Bílé víno z odrůdy Chardonnay pochází z rodinného vinařství Jean Chartron v Burgundsku.

Bílé víno z Moravy vyrobené z odrůdy Rulandské bílé vinařem Jiřím Uherkem
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.