Bylinková sůl s balsamickým octem Acetaia Malpighi
Kód: 660009-000-120Související produkty
Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let, kakaové lanýže Mathe a Černé olivy s provensálským kořením Barral.
Suché víno z italské Puglie ve spojení s pralinkami Dulcioliva a kakaovými lanýži Mathez tvoří lahodný dárek pro milovníky dobrých chutí.
Degustační set Bordeaux vín z produkce Vignobles Robin v souznění s masovou terinou St. Christoph a pesta Alfieri
Bílé víno, nebo červené víno Châteauneuf du Pape společně s italskými a francouzskými delikatesami a kakaovými lanýži nachystáme do elegantní dárkové kazety.
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Degustační balíček kakaových lanýžů Mathez. Nechte se nést na rozmanité vlně dokonalých chutí. Vhodný jako firemní dárek daňově uznatelný.
Detailní popis produktu
Tento produkt od věhlasného výrobce balsamický octů Acetaia Malpighi je vyroben z mořské soli ochucené balsamickým octem a skvělé kombinace bylinek a koření. V chuti dominuje nejen ocet a sůl, ale také výtečný rozmarýn, doplněný šalvějí, tymiánem a majoránkou. Skvělý dárek v masivní skleněné dózičce.
Lze jej použít jak na dochucování masitých či zeleninových pokrmů, ale i přímo vmíchávat do studených pěn či paštik. Dokonale a harmonicky dochutí Vaše pokrmy a skvěle umocní nevšední zážitky velkého gastronomického experimentování.
Složení*: mořská sůl, balsamický vinný ocet Saporoso, rozmarýn, šalvěj, tymián a majoránka. Obsahuje siřičitany.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Delikatesy ostatní |
|---|---|
| Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
| Země původu delikatesy: | Itálie |
| Země výrobce: | Itálie |
| Hmotnost: | 120 g |
| Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
Italské lískové oříšky karamelizované v italském medu v BIO kvalitě.
Stroužky italského česneku marinované ve slunečnicovém oleji, ochucené bylinkami, chilli papričkami a vinným octem.
Bazalkové pesto z velmi kvalitních francouzských surovin. Chuti dominuje olivový olej z oliv lokality Languedoc a Provence, čerstvá prvotřídní bazalka a česnek.
Houbový krém z hříbků s přidanými černými lanýži.
Italské máslo ochucené kousky černých lanýžů.
Špagety vyrobené tradičním italským způsobem z tvrdozrnné pšenice bez použití vajec.
Vynikající jemně grilované italské papriky naložené ve výborném olivovém oleji, který díky marinování paprik získá krásnou červenou barvu.
Sladké křupavé kakaové škebličky s kousky oříšků namáčené v hořké čokoládě.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.
