Aceto balsamico Prelibato bianco Acetaia Malpighi
Kód: 630005-000-200Související produkty

Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný

Elegantní dárkový balíček se šumivým vínem Cava Eureka Brut, pistáciovým krémem Dulcioliva a kakaovými lanýži Mathez

Dokonalá souhra chuťových projevů italských delikates v elegantním dárkovém balíčku.

Trilogie italských vín Castelnuovo Garda v elegantní dárkové krabičce

Luxusně poladěný balíček pro náročné gurmány. Vhodný také jako firemní dárek daňově uznatelný.

Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...

Degustační set s italským vínem Barolo DOCG, francouzskou terinou z divočáka od St. Christophe a mléčnou čokoládou Michel Cluizel s kousky slaného karamelu
Detailní popis produktu
Prelibato je zvláštností naší nabídky a výjimečným produktem italské společnosti Acetaia Malpighi. Jedná se o bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva. Ocet zraje v sudech po dobu 5 let a převezme také vůni jasanového dřeva.
Prelibato je vynikajícím doplňkem jídel z ryb, ke kaviáru, měkýšům nebo čerstvému ovoci.
Složení*: ocet z bílého hroznového moštu. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
EAN: | 8032793911005 |
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 200 ml |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |

Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.

Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.

Balsamický ocet Divino se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octu, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.