Rum Cihuatán 8 Y.O. Indigo, Cihuatán
Kód: 540023-000-070Související produkty
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Detailní popis produktu
Indigo je lehký rum, který zrál minimálně 8 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon. Chuťový profil se vyznačuje tóny vanilky, tmavé čokolády, lískových ořechů, cappuccina, mléčného karamelu a citronové trávy.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prémiové rumy |
|---|---|
| EAN: | 7410010594162 |
| Producent (výrobce): | Cihuatán |
| Objem alkoholu: | 40% vol. |
| Země původu destilátu: | El Salvador |
| Země výrobce: | El Salvador |
| Min. doba zrání: | 1 rok |
| Objem: | 0,7 l |
Rum Admiral Rodney je komplexní a harmonický, sladce ovocný s pikantním podtónem.
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Planteray Cut & Dry představuje dokonalou harmonii 100% barbadoského řemeslného rumu a dužiny místních kokosových ořechů.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
JM Rhum Vieux VSOP je směsí rumů, které se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny a zrají po dobu minimálně 4 let.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
Cinabrio je lehký rum, který zrál minimálně 12 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
