Konfitovaná cibule v balsamickém octu, Acetaia Malpighi
Kód: 660008-000-125Související produkty
Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.
Bílé víno, nebo červené víno Châteauneuf du Pape společně s italskými a francouzskými delikatesami a kakaovými lanýži nachystáme do elegantní dárkové kazety.
Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...
Degustační balíček kakaových lanýžů Mathez. Nechte se nést na rozmanité vlně dokonalých chutí. Vhodný jako firemní dárek daňově uznatelný.
Dokonalé spojení vína Bordeaux s prémiovou čokoládou Michel Cluizel, lískovými oříšky a italskými delikatesami Vás jednoduše okouzlí.
Luxusně poladěný balíček pro náročné gurmány. Vhodný také jako firemní dárek daňově uznatelný.
Delikatesami nacpaný balíček. Prémiové čokolády, lahodné kakaové lanýže a výběrové masové teriny a zavařeniny.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Detailní popis produktu
Delikátní marmeláda uvařená z pomalu konfitované cibule a proslulého balsamického octa Saporoso z Modeny. Sladko-kyselá chuť této delikatesy z produkce společnosti Acetaia Malpighi je unikátní a skvěle podtrhuje chuť balsamického octa.
Doporučujeme ke všem druhům sýrů, pečenému masu a zvěřině.
Složení*: vinný ocet Saporoso, cibule, cukr, jablečný pektin. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Delikatesy ostatní |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 125 g |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
Olivová tapenáda je vyrobena podle tradičního provensálského receptu a lze jí použít jako skvělou pomazánku na tousty, sendviče i do těstovin, salátů nebo pizzy.
Jemné kakaovo-máslové pusinky plněné žloutkovým krémem s italským likérem zabajone.
Bazalkové pesto z velmi kvalitních francouzských surovin. Chuti dominuje olivový olej z oliv lokality Languedoc a Provence, čerstvá prvotřídní bazalka a česnek.
Špagety vyrobené tradičním italským způsobem z tvrdozrnné pšenice bez použití vajec.
Vynikající jemně grilované italské papriky naložené ve výborném olivovém oleji, který díky marinování paprik získá krásnou červenou barvu.
Zelené italské pesto z bazalky GENOVESE D.O.P., kešu oříšků, extra panenského olivového oleje, piniových jader a sýrů.
Bylinková sůl od věhlasného výrobce balsamický octů Acetaia Malpighi je vyrobena z mořské soli ochucené balsamickým octem a skvělé kombinace bylinek a koření.
Rajčatová omáčka se zeleninou a olivovým extra panenským olejem výrazně ochucená bílými lanýži.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.