Gaia Sauvignon Blanc BIO Aldea
Kód: 130013-000-075Související produkty

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Bílé víno z věhlasné produkce Bernarda Magreze

Bílé víno Beaujolais Lancie AOC je suché víno z rodinného vinařství Domaine des Nugues. Víno je vyrobené z odrůdy Chardonnay a nese tóny bílých květů s doteky citrusů.

Moravské víno z odrůdy Ryzlink vlašský od vinaře Jiřího Uherka

Francouzské víno Riesling Pfersigberg Grand Cru je bílé víno rafinované vůně květů, broskví a exotického ovoce. Toto polosuché víno má jemné kyseliny v dochuti.

Rakouské víno Sauvignon Blanc z vinařství Marko je bílé víno s ovocnými, bylinkovými, kořeitými a květinovými tóny. Toto suché víno je sametově hladké.

Italské suché víno slámově žluté barvy nese jemné ovocné tóny žluté broskve. Svěží bílé víno.

Bílé víno vyrobené z odrůdy Sauvignon Blanc na jediných terasovitých parcelách v Pouilly Fumé na Loiře.

Víno světle žluté barvy se zelenkavým meniskem. Vůně je středně intenzivní s tóny zelených jablek odrůdy Golden Delicious a broskví. Chuť je pikantní připomínající citrusový...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.