French white Vin de France Vignobles Bouillac
Kód: 110421-000-075Související produkty
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec.
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Bílé víno z odrůdy Favorita je vyrobené v italském vinařství Cantine Povero. Svěží suché víno.
Rulandské šedé pozdní sběr suché krásleno na kvasnicích Vinařství Štěpán Maňák oblast Morava podoblast mikulovská obec Novosedly - trať Stará hora
Francouzské víno Pinot Gris Prelat je bílé víno rafinované vůně ovoce, vanilky a kouře. Toto polosuché víno má vyzrálou chuť s nekonečně dlouhým projevem.
Francouzské víno vyrobené z odrůdy Vermentino a Clairette je bílé víno s příjemnou mineralitou a vůní po čerstvém ovoci. Suché víno je svěží a příjemně aromatické.
Italské víno Soave vyrobené z odrůdyd Garganega je bílé víno s vůni květů, bylinek a třešní. Suché víno s ovocnou texturou a minerálním základem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.