French white Vin de France Vignobles Bouillac
Kód: 110421-000-075Související produkty

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný

Španělské bílé víno vyrobené z odrůdy Chardonnay a Xarel-lo. Suché víno z oblasti Penedes.

Moravské víno Rivaner, odrůda Müller Thurgau výběr z hroznů suché Vinařství Obelisk

Francouzské víno Pouilly Fumé Corty Artisan Silex je bílé víno vyrobené z odrůdy Sauvignon Blanc. Toto suché víno má minerální texturu s doteky ovocné chutě.

Moravské víno z odrůdy Ryzlink vlašský od vinaře Jiřího Uherka

Francouzské víno z apelace Savigny les Beaune je vyrobené z odrůdy Chardonnay. Suché víno z rodinného vinařství v Burgundsku.

Francouzské víno Pinot Gris Prelat je bílé víno rafinované vůně ovoce, vanilky a kouře. Toto polosuché víno má vyzrálou chuť s nekonečně dlouhým projevem.

Bílé víno z Burgundska, vyrobené z odrůdy Chardonnay pochází z produkce Domaine Roux.

Francouzské víno Riesling Grand Cru je polosuché víno s nádhernou aromatikou postavené na minerálních základech.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.