Černé francouzské olivy z oblasti Provence jsou bez nálevu a ochuceny provensálským kořením a olivovým olejem, což jim dodává velmi specifickou výraznou chuť.
Francouzské zelené olivy Lucques z oblasti Provence-Languedoc, naložené v nálevu a nevypeckované, aby si zachovaly co nejlépe svoji strukturu a výjimečnou chuť.
Extra panenský olivový olej vyrobený z oliv vypěstovaných na nejlepších parcelách v lokalitách Languedoc a Provence, který je v krásném skleněném džbánečku.
Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Výrazný redukovaný vinný ocet doplněný o velkou dávku vzácného výběrového šafránu dal vzniknout velmi unikátnímu světlému aromatickému balsamickému octu.
Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků.
Balsamický ocet Divino se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octu, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací