Degustační sada plantážové čokolády - 16 čokolád, Michel Cluizel
Kód: 700008-998-080Související produkty
Detailní popis produktu
Degustační sada plantážních čokolád obsahuje 16 jednotlivě balených hořkých čokolád, které pocházejí ze sedmi různých světových plantáží.
- Mangaro Noir 65% (Madagaskar)
- Los Ancones Bio Noir 67% (Dominikánská republika)
- Mokaya Bio Noir 66% (Mexiko)
- Vila Gracinda Noir 67% (Ostrov Svatého Tomáše)
- El Jardin Noir 69% (Kolumbie)
- Riachuelo Noir 70% (Brazílie)
- La Laguna 70% (Guatemala)
Degustace této výjimečné tmavé čokolády vám umožní rozpoznat neuvěřitelné chuťové rozdíly v čokoládách, které jsou vyrobené z kakaových bobů z různých kakaových plantáží. Každá z plantáží přináší do čokolády charakter půdy v daném regionu, jako je dřevitost a kořenitost kakaa, sušené ovoce, paprika, perník, med či lékořice nebo karamel.
Nutriční hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 2384,93 kj / 570,56 kcal |
Tuky | 41,76 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,89 g |
Sacharidy | 45,62 g |
z toho cukry | 31,95 g |
Bílkoviny | 7,01 g |
Sůl | 0,01 g |
Složení*: kakao, cukr, kakaové máslo, pravá bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Producent (výrobce): | Michel Cluizel |
Typ čokolády: | Hořká (tmavá) |
Země původu čokolády: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Kakaová plantáž: | El Jardin (Kolumbie), La Laguna (Guatemala), Los Anconès (Dominikánská rep.), Mangaro (Madagaskar), Mokaya (Mexiko), Riachuelo ( |
Obsah kakaa: | 65% |
Hmotnost: | 80 g |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
Příchuť čokolády: | Variace plantáží |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Michel Cluizel je francouzská čokoládovna založená roku 1948 v jižní Normandii. Čokoláda Michel Cluizel je celosvětově proslavená svými čokoládami, které vyrábí z těch nejlepších kakaových bobů z různých světových plantáží. Michel Cluizel pro vás vybírá kakaové boby z unikátních plantáží a přináší vám možnost degustovat čokoládu s deklarovaným původem označeným jako Premier Cru, stejně tak, jako se označují dobrá vína.
Čokoláda Michel Cluizel je opravdu výjimečná. Vybírat můžete z celé řady čokoládových produktů. Objevte výtečnou chuť tabulkové mléčné čokolády, hořké čokolády, nebo ochucené čokolády, které jsou ručně sypané ořechy a ovocem. Bílá čokoláda vás jistě uchvátí jemnou chutí kakaového másla. Michel Cluizel se také proslavil výrobou čokoládových bonbónů a pralinek.
Michel Cluizel si nechal patentovat ochrannou známku Noble Ingredients (vznešené suroviny), což znamená, že ve svých výrobcích používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoliv příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo řepného cukru, přírodní Burbon vanilku namísto vanilinu a dokonce nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů, některé dokonce v bio kvalitě.