Sfogliatine - sladké pečivo z listového těsta, Alfieri
Kód: 660012-000-200Související produkty

Klenot vinařství Château La Bastide v dárkovém balení spolu s olivami Barral a Pistáciovou pastou Dulcioliva

Dokonalé souznění červených vín ve spojení s kachním paté a kakaovými lanýži Mathez

Dárkový balíček Gigondas Font Sane a kakaové lanýže Mathez

Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.

Elegantní dárkový balíček s červeným vínem z Jižní Francie, tabulkovou čokoládou Cluizel a olivami Barral

Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný

Vyberte si degustační sadu vín Italské vinařství Castelnuovo Garda, nebo producenta Primitiva, vinařství Pliniana
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Delikatesy ostatní |
---|---|
Producent (výrobce): | Alfieri |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 200 g |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
Položka byla vyprodána… |

Tradiční omáčka italské společnosti Alfieri je pikantní omáčka vhodná pro přípravu těstovin.

Italské máslo ochucené kousky černých lanýžů.

Bazalkové pesto z velmi kvalitních francouzských surovin. Chuti dominuje olivový olej z oliv lokality Languedoc a Provence, čerstvá prvotřídní bazalka a česnek.

Sladké křupavé kakaové škebličky s kousky oříšků namáčené v hořké čokoládě.

Stroužky italského česneku marinované ve slunečnicovém oleji, ochucené bylinkami, chilli papričkami a vinným octem.

Houbový krém z hříbků s přidanými černými lanýži.

Italské lískové oříšky karamelizované v italském medu v BIO kvalitě.

Zelené italské pesto z bazalky GENOVESE D.O.P., kešu oříšků, extra panenského olivového oleje, piniových jader a sýrů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alfieri je italská společnost vyrábějící tradiční lokální delikatesy té nejvyšší kvality. Společnost Alfieri nalezneme v severní Itálii, oblasti Piemonte, mezi Turínem a Benátkami.
Delikatesy Alfieri jsou vyráběny z lokálních surovin co nejšetrnější cestou. Tím jsou zachovány nejen důležité výživné látky, ale také aromatické i chuťové vlastnosti použitých surovin. Delikatesy mají široké využití v gastronomii. Nakládanou zeleninu můžete použít jako předkrm, nebo k dochucení hlavních pokrmů, omáčky a pesta k domácím těstovinám a ovoce při výrobě dezertů. Olivové oleje ochucené lanýžem přinesou typickou chuť vašim salátům i masovým pokrmům.
Těstoviny společnosti Alfieri jsou vyrobeny podle starých receptů piemontských žen. Jedná se o vaječné těstoviny, takže další přísadou jsou vejce lokálních farmářů. Specialitou společnosti je dlouhé sušení těstovin, které probíhá při pokojové teplotě 12-24 hodin, díky kterému si těstoviny mohou uchovat velmi vysoké procento výživných látek.