Rum Cihuatán Suerte Limited Edition Tuba
Kód: 540053-000-070Související produkty
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.
Vepřové pâté s velikými kousky opečeného masa ve vlastní šťávě ochucené bílým vínem s intenzivní chutí i vůní koření.
Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Detailní popis produktu
Pro blend byly vybrány rumy s nízkým i vysokým obsahem alkoholu mezi 15 až 17 lety stáří. Zrání probíhalo v tropickém klimatu v nových, středně vypálených sudech z amerického bílého dubu. To utvořilo chuť, která dokonale vyvažuje kořeněné, sladké a ovocné tóny.
Rum zaujme tóny slaného karamelu, sezamového cukroví, kandovaných fíků, espressa, máslových sušenek a skořice. Lahvován je při síle 44,2 %.
Planteray Cut & Dry představuje dokonalou harmonii 100% barbadoského řemeslného rumu a dužiny místních kokosových ořechů.
Indigo je lehký rum, který zrál minimálně 8 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu po bourbonu.
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
Vůně rumu se vyznačuje tóny vanilky a citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Chuť je zakulacená, s tóny koření, citrusů, dřeva a doteku kůže.
Cinabrio je lehký rum, který zrál minimálně 12 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
