Planteray Cut & Dry
Kód: 540056-000-070Související produkty
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Detailní popis produktu
Kokosové ořechy od místních farmářů se sklízí ručně. Jejich dužina se rozkrájí a nechá přirozeně usušit, aby si zachovala intenzivní kokosovou chuť. Poté se zčásti naloží do nestařeného rumu vydestilovaného v koloně a zčásti do rumu vydestilovaného v kotlíku. Nakonec se infuze smísí s rumem stařeným až 3 roky. Při výrobě se kokosem opravdu nešetří – na jeden litr rumu připadá jeden celý kokosový ořech.
I vzhledem ke spotřebě kokosových ořechů se Planteray Cut & Dry vyrábí v omezeném množství.
Aroma: intenzivní tóny kokosové dužiny s tóny vanilky, skořice a nádechem sezamového oleje.
Chuť: kulatá, navazuje na aroma a přidává kokosové mléko, vanilku, banán, zelený zázvor s jemným nádechem melasy a čerstvých bylinek.
Závěr: velmi dlouhý s tóny kokosu, pepře a vanilky.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Prémiové rumy |
|---|---|
| Objem alkoholu: | 40% vol. |
| Země původu destilátu: | Barbados |
| Objem: | 0,7 l |
| Položka byla vyprodána… | |
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Rum Admiral Rodney je komplexní a harmonický, sladce ovocný s pikantním podtónem.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Vůně rumu se vyznačuje tóny vanilky a citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Chuť je zakulacená, s tóny koření, citrusů, dřeva a doteku kůže.
Cinabrio je lehký rum, který zrál minimálně 12 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon.
Indigo je lehký rum, který zrál minimálně 8 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu po bourbonu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
