Konfitovaná cibule v balsamickém octu, Acetaia Malpighi
Kód: 660008-000-125Související produkty

Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.

Delikatesami nacpaný balíček. Prémiové čokolády, lahodné kakaové lanýže a výběrové masové teriny a zavařeniny.

Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.

Dokonalé spojení vína Bordeaux s prémiovou čokoládou Michel Cluizel, lískovými oříšky a italskými delikatesami Vás jednoduše okouzlí.

Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.

Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.

Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Detailní popis produktu
Delikátní marmeláda uvařená z pomalu konfitované cibule a proslulého balsamického octa Saporoso z Modeny. Sladko-kyselá chuť této delikatesy z produkce společnosti Acetaia Malpighi je unikátní a skvěle podtrhuje chuť balsamického octa.
Doporučujeme ke všem druhům sýrů, pečenému masu a zvěřině.
Složení*: vinný ocet Saporoso, cibule, cukr, jablečný pektin. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Delikatesy ostatní |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 125 g |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |

Zelené italské pesto z bazalky GENOVESE D.O.P., kešu oříšků, extra panenského olivového oleje, piniových jader a sýrů.

Korsický chléb Pane Guttiau je místní specialita. Jedná se o tenounké až průsvitné křupavé pláty z tvrdozrnné pšenice pečené na olivovém oleji.

Křehká uvařená srdíčka artyčoků marinovaná ve vinném octu, ochucená cukrem, solí , bylinkami a naložená v extra panenském olivovém oleji.

Špagety vyrobené tradičním italským způsobem z tvrdozrnné pšenice bez použití vajec.

Olivová tapenáda je vyrobena podle tradičního provensálského receptu a lze jí použít jako skvělou pomazánku na tousty, sendviče i do těstovin, salátů nebo pizzy.

Vynikající jemně grilované italské papriky naložené ve výborném olivovém oleji, který díky marinování paprik získá krásnou červenou barvu.

Italské fíky marinované v lahodném sirupu uvařeném z jednoho z nejproslulejších červených italských vín - Barolo D.O.C.G
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.