Karamelizované lískové oříšky s Bio medem Alfieri
Kód: 660041-000-125Související produkty
Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let, kakaové lanýže Mathe a Černé olivy s provensálským kořením Barral.
Trilogie italských vín Castelnuovo Garda v elegantní dárkové krabičce
Degustační set s italským vínem Barolo DOCG, francouzskou terinou z divočáka od St. Christophe a mléčnou čokoládou Michel Cluizel s kousky slaného karamelu
Degustační set robustních vín ze Španělského vinařství Nabal.
Detailní popis produktu
Italské lískové oříšky karamelizované v italském medu v BIO kvalitě. Oříšky jsou šťavnaté a pokryté křupavou sladkou krustičkou z medu. Ochutnáte jeden a nebudete moci přestat ochutnávat další.
Složení*:
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Delikatesy ostatní |
|---|---|
| Producent (výrobce): | Alfieri |
| Země původu delikatesy: | Itálie |
| Země výrobce: | Itálie |
| Hmotnost: | 125 g |
| Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
| Položka byla vyprodána… | |
Křehká uvařená srdíčka artyčoků marinovaná ve vinném octu, ochucená cukrem, solí , bylinkami a naložená v extra panenském olivovém oleji.
Bylinková sůl od věhlasného výrobce balsamický octů Acetaia Malpighi je vyrobena z mořské soli ochucené balsamickým octem a skvělé kombinace bylinek a koření.
Bílé jemné cibulky marinované ve vinném octu, ochucené cukrem, solí , bylinkami a naložené v extra panenském olivovém oleji.
Stroužky italského česneku marinované ve slunečnicovém oleji, ochucené bylinkami, chilli papričkami a vinným octem.
Zelené italské pesto z bazalky GENOVESE D.O.P., kešu oříšků, extra panenského olivového oleje, piniových jader a sýrů.
Italské máslo ochucené kousky černých lanýžů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alfieri je italská společnost vyrábějící tradiční lokální delikatesy té nejvyšší kvality. Společnost Alfieri nalezneme v severní Itálii, oblasti Piemonte, mezi Turínem a Benátkami.
Delikatesy Alfieri jsou vyráběny z lokálních surovin co nejšetrnější cestou. Tím jsou zachovány nejen důležité výživné látky, ale také aromatické i chuťové vlastnosti použitých surovin. Delikatesy mají široké využití v gastronomii. Nakládanou zeleninu můžete použít jako předkrm, nebo k dochucení hlavních pokrmů, omáčky a pesta k domácím těstovinám a ovoce při výrobě dezertů. Olivové oleje ochucené lanýžem přinesou typickou chuť vašim salátům i masovým pokrmům.
Těstoviny společnosti Alfieri jsou vyrobeny podle starých receptů piemontských žen. Jedná se o vaječné těstoviny, takže další přísadou jsou vejce lokálních farmářů. Specialitou společnosti je dlouhé sušení těstovin, které probíhá při pokojové teplotě 12-24 hodin, díky kterému si těstoviny mohou uchovat velmi vysoké procento výživných látek.
