Čtyři druhy masa ve vlastní šťávě
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec.
Celý popisZemě původu delikatesy: | Francie |
Producent (výrobce): | Conserverie St Christophe |
Příchuť: | Různá masa (mix) |
Hmotnost: | 700 g |
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec z oblasti Houlle, který podtrhuje celkovou explozi chutí. Jedná se hvězdný a často oceňovaný výrobek společnosti Saint Christophe.
Servírujte dobře vychlazené tak, že za pomoci nože vyklopíte maso ze sklenice a rozkrájíte ho na díly tak, aby každý obsahoval různá masa. Podávejte s pečenými bramborami, salátem a dobrým pivem nebo bílým vínem.
Složení*: kuřecí maso, vepřové maso, králičí maso, telecí maso, želatina (vepřová želatina, dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, siřičitany), jalovec 3%, sůl, pepř, koření
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.