Pralinky - oříškový krém, dárkové balení, Dulcioliva
Kód: 710010-122-300Související produkty
Detailní popis produktu
Italské tmavé a mléčné čokoládové pralinky plněné hustými čokoládovo-oříškovými krémy v krásném boxu z pevného papíru, ozdobeném mašlí. Každá pralinka je jednotlivě zabalená do celofánového obalu a barevně odlišena.
Čtyři druhy pralinek s lahodnou náplní v dárkovém balení. Ve skořápce z mléčné čokolády naleznete tmavý, jemný lískooříškový krém. Skořápka z tmavé čokolády je naplněná světlým, jemný čokoládovým krémem s příchutí cappuccina. Ve skořápce z tmavé čokolády se skrývá tmavý lískooříškový krém a uprostřed pralinky celý, křupavý, piemontský lískový ořech. Poslední druh pralinky je skořápka z tmavé čokolády naplněná tmavým hustým lísko-oříškovým krémem.
Oříšky, které byly použity k výrobě pralinek, jsou výhradně z italské oblasti Piemonte a jsou proslulé svou kvalitou a výjimečnou chutí.
Složení*: extra tmavá čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sojový lecithin, přírodní vanilkové aroma), lískové oříšky a kakaová hmota (cukr, rostlinné tuky - palmový a palmojádrový), lískové oříšky, odtučněné sušené mléko, odtučněný kakaový prášek, sojový lecitin, vanilin), mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma), kávový krém (pražené kakaové boby, rostlinný palmový olej, cukr), oříšková hmota, celé lískové oříšky. Může obsahovat stopy dalších ořechů.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pralinky a Ganache |
---|---|
Producent (výrobce): | Dulcioliva |
Typ čokolády: | Hořká (tmavá) |
Země původu čokolády: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 300 g |
Odrůda kakaových bobů: | Směs (blend) |
Příchuť čokolády: | Plnění krémem |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Dulcioliva je italská čokoládovna z Piemonte. Její založení se datuje k roku 1924. Mezi nejoblíbenější čokoládové delikatesy čokoládovny Oliva patří kromě nugátu hlavně čokoládové pralinky s křupavým obalem a krémovými náplněmi nejrůznějších příchutí, kterým samozřejmě dominují místní lískové oříšky. Nemůžeme ani opominout lahodné oříškové pasty, nebo tradiční sladké pečivo Panettone, které je v Itálii často spojováno s obdobím vánoc.
Dulcioliva zdokonalila své rodinné recepty k dokonalosti tak, aby její výrobky získali delší dobu trvanlivosti bez použití umělých přísad, konzervačních látek, hydrogenovaných rostlinných tuků a živočišných tuků jiných než kakaové máslo. K tomu jsou potřeba pouze ty nejkvalitnější suroviny. Třeba lískové ořechy používají pouze z okolí Piemonte odrůdy Tonda Gentile delle Langhe.