Matusalem rum Gran Reserva 15Y
Kód: 540047-000-070Související produkty

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Králičí paté s velkými kousky na cibulce opečeného masa v intenzivně okořeněné šťávě a rafinovaně doplněné o sladkou chuť sušených švestek.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.
Detailní popis produktu
Matusalem Gran Reserva 15 je blend rumů různého stáří, z nichž některé procházely systémem solera po dobu patnácti let. Rum zraje v lehce vypálených sudech z amerického dubu, v nichž před tím zrál bourbon.
Ve vůni naleznete tóny skořice, vanilky, mléčné čokolády, melasy a švestky. Chuť je suchá a dlouhotrvající s tóny ořechů, vanilky, kávy, karamelu, muškátového oříšku a dřeva.

Vůně rumu se vyznačuje tóny vanilky a citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Chuť je zakulacená, s tóny koření, citrusů, dřeva a doteku kůže.

Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.

JM Rhum Vieux VSOP je směsí rumů, které se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny a zrají po dobu minimálně 4 let.

Planteray Cut & Dry představuje dokonalou harmonii 100% barbadoského řemeslného rumu a dužiny místních kokosových ořechů.

Indigo je lehký rum, který zrál minimálně 8 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu po bourbonu.

Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.

Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.

Cinabrio je lehký rum, který zrál minimálně 12 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.