Čokoláda - plantáž Riachuelo 70%, Michel Cluizel

Kód: 700008-014-070
Neohodnoceno
138 Kč
Skladem (11 ks)
Tmavá tabulková čokoláda 70 % z brazilských plantáží je plná výrazné chuti s tóny praženého kakaa, sušeného a červeného ovoce a pikantností.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká 70 % tabulková čokoláda je vyrobená z kakaových bobů z plantáže Riachuelo v Brazílii. Plantáž se nachází přímo v srdci deštného pralesa, blízko pobřeží atlantského oceánu.

  • Riachuelo 70% (Brazílie)

Ve společnosti Dobrá vína rozpoznáváme chuťové doteky praženého kakaa, sušeného a červeného ovoce, které se mísí s jemně pikantní dochutí a čokoládovým karamelem.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2382,85 kj / 570,06 kcal
Tuky 42.07 g
z toho nasycené mastné kyseliny 26.09 g
Sacharidy 44,64 g
z toho cukry 30,23 g
Bílkoviny 7,38 g
Sůl 0.02 g

Složení*: kakao, třtinový cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, lepku a mléka.

* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Producent (výrobce): Michel Cluizel
Typ čokolády: Hořká (tmavá)
Země původu čokolády: Francie
Země výrobce: Francie
Kakaová plantáž: Riachuelo (Brazílie)
Obsah kakaa: 70%
Hmotnost: 70 g
Odrůda kakaových bobů: Směs (blend)
Příchuť čokolády: Riachuelo Noir

Čokoláda - plantáž Riachuelo 70%, Michel Cluizel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Michel Cluizel je francouzská čokoládovna založená roku 1948 v jižní Normandii. Čokoláda Michel Cluizel je celosvětově proslavená svými čokoládami, které vyrábí z těch nejlepších kakaových bobů z různých světových plantáží. Michel Cluizel pro vás vybírá kakaové boby z unikátních plantáží a přináší vám možnost degustovat čokoládu s deklarovaným původem označeným jako Premier Cru, stejně tak, jako se označují dobrá vína.

Čokoláda Michel Cluizel je opravdu výjimečná. Vybírat můžete z celé řady čokoládových produktů. Objevte výtečnou chuť tabulkové mléčné čokolády, hořké čokolády, nebo ochucené čokolády, které jsou ručně sypané ořechy a ovocem. Bílá čokoláda vás jistě uchvátí jemnou chutí kakaového másla. Michel Cluizel se také proslavil výrobou čokoládových bonbónů a pralinek.

Michel Cluizel si nechal patentovat ochrannou známku Noble Ingredients (vznešené suroviny), což znamená, že ve svých výrobcích používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoliv příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo řepného cukru, přírodní Burbon vanilku namísto vanilinu a dokonce nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů, některé dokonce v bio kvalitě.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz