Čokoláda - plantáž Los Ancones 73% BIO Michel Cluizel
Kód: 700008-004-070Související produkty
Detailní popis produktu
Jemná 73 % tabulková čokoláda je vyrobená z kakaových bobů plantáže Los Ancones v Dominikánské republice. Plantáž se nachází přímo v srdci deštného pralesa blízko pobřeží Atlantického oceánu. Kakaové boby variety Trinitario jsou pěstované v Bio kvalitě. Na plantáži Los Ancones se pěstují již od roku 1903.
- Los Ancones Noir Bio 73% (Dominikánská republika)
Chuť tého čokolády představuje výjimečné tóny lékořice, červeného ovoce a zelených oliv. Tuto čokoládu si můžete vychutnat samotnou, nebo společně se šálkem dobré kávy.
Nutriční hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 2490,77 kj / 576,5 kcal |
Tuky | 43,74 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 27,02 g |
Sacharidy | 31,55 g |
z toho cukry | 27,33 g |
Bílkoviny | 7,74 g |
Sůl | 0,02 g |
Složení*: cukr, kakaové máslo, kakao. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Producent (výrobce): | Michel Cluizel |
Typ čokolády: | Hořká (tmavá) |
Země původu čokolády: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Kakaová plantáž: | Los Anconès (Dominikánská rep.) |
Obsah kakaa: | 73% |
Hmotnost: | 70 g |
Odrůda kakaových bobů: | Trinitario |
Příchuť čokolády: | Los Ancones Noir |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Michel Cluizel je francouzská čokoládovna založená roku 1948 v jižní Normandii. Čokoláda Michel Cluizel je celosvětově proslavená svými čokoládami, které vyrábí z těch nejlepších kakaových bobů z různých světových plantáží. Michel Cluizel pro vás vybírá kakaové boby z unikátních plantáží a přináší vám možnost degustovat čokoládu s deklarovaným původem označeným jako Premier Cru, stejně tak, jako se označují dobrá vína.
Čokoláda Michel Cluizel je opravdu výjimečná. Vybírat můžete z celé řady čokoládových produktů. Objevte výtečnou chuť tabulkové mléčné čokolády, hořké čokolády, nebo ochucené čokolády, které jsou ručně sypané ořechy a ovocem. Bílá čokoláda vás jistě uchvátí jemnou chutí kakaového másla. Michel Cluizel se také proslavil výrobou čokoládových bonbónů a pralinek.
Michel Cluizel si nechal patentovat ochrannou známku Noble Ingredients (vznešené suroviny), což znamená, že ve svých výrobcích používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoliv příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo řepného cukru, přírodní Burbon vanilku namísto vanilinu a dokonce nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů, některé dokonce v bio kvalitě.