Čokoláda degustační - plantáž Mangaro 65%
Jemná 65 % tabulková čokoláda z madagaskarských čokoládových plantáží s chuťovými tóny karamelu, medu a citrusového ovoce.
Celý popisZemě původu čokolády: | Francie |
Producent (výrobce): | Michel Cluizel |
Typ čokolády: | Hořká (tmavá) |
Obsah kakaa: | 65% |
Kakaová plantáž: | Mangaro (Madagaskar) |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
Varianta: | |
Hmotnost: |
Tabulková čokoláda Mangaro Noir 65 % je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru a pěstují se na ní kakaové boby variety Criollo.
- Mangaro Noir 65% (Madagaskar)
Tato hořká čokoláda představuje jedinečný aromatický profil, směs exotického ovoce, perníku a hebkých citrusových tónů. Čokoláda získala několik ocenění na mezinárodních soutěžích.
Nutriční hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 2380,73 kj / 569,55 kcal |
Tuky | 41,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,48 g |
Sacharidy | 47,04 g |
z toho cukry | 34,15 g |
Bílkoviny | 6,58 g |
Sůl | 0.01 g |
Složení*: kakao, třtinový cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, lepku a mléka.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Napište svou recenzi