Pokud patříte mezi milovníky bublinek, určitě byste neměli chybět na naší degustaci šumivých francouzských vín, vyrobených tradiční metodou. Vína z oblasti Champagne jsou vnímána jako vína sváteční a mezi milovníky vín mají mnoho nadšených obdivovatelů. Svěží Cremanty zase zaujmou svou chutí, která nese charakter místa, kde bylo víno vypěstováno. Všechny tyto senzorické odstíny budeme vzájemně porovnávat, a proto byste si neměli nechat ujít naši degustaci, která bude samozřejmě doplněna lehce a svěže laděným menu lichotícím degustovaným vínům.

Veřejná degustace šumivých vín tradiční metodou

Tato degustace proběhne dne 18. června 2020 od 18 hodin a to na adrese

DobraVina.cz, Ke Koh-i-nooru 472/21, 15500 Praha 5

Rezervace nutná - na obvyklých kontaktech - +420 733 552 823 nebo info@dobravina.cz

Skladba vín pro degustaci

Cremanty

  • Cremant de Loire AOC Blanc – Brut – Domaine des Corbilliéres
  • Cremant d´Alsace AOC Blanc – Chardonnay – Domaine Bernard Becht
  • Cremant de Loire AOC Rosé – Brut – Domaine des Corbilliéres
  • Cremant de Loire AOC Blanc de Noirs – Brut – Domaine Bernard Becht

Champagne

  • Champagne Veuve Fourny et Fils 1-er Cru „Grande Reserve“ – Brut – Vertus
  • Champagne Veuve Fourny et Fils 1-er Cru „Blanc de Blancs“ – Brut – Vertus
  • Champagne Gosset „ Blanc de Blancs“ – Brut
  • Champagne Francois Seconde – Grand Cru – Brut – Sillery
  • Champagne Francois Seconde – Grand Cru „INTEGRAL“ Dosage Zero – Sillery
  • Champagne Francois Seconde – Grand Cru „La Loge“ Blanc de Noirs - Brut – Sillery
  • Champagne Francois Seconde – Grand Cru – Millesimé 20113 „Blanc de Blancs“ Brut – Sillery

Menu

  • Tartar z lososa s čerstvým zázvorem na listových salátech
  • Pečený filet Suzuki se salátkem z cukýnových vlásků a fenyklu na wasabi
  • Grilované steaky z tuňáka se svěžím salátkem z červené čočky
  • Citrónový sorbet s čerstvou mátou, bílá čokoláda Ivoir – Michel Cluizel

Těšit se na vás bude tým "Dobrých Vín".

Rezervace nutná - na obvyklých kontaktech - info@dobravina.cz nebo +420 733 552 823

Sdílejte článek: