Čokoláda - plantáž Mangaro 71%, Michel Cluizel

Kód: 700008-006-070
Neohodnoceno
159 Kč
Skladem (27 ks)
Jemná 71 % tabulková čokoláda z madagaskarských čokoládových plantáží s chuťovými tóny karamelu, medu a citrusového ovoce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tabulková čokoláda Mangaro Noir 71 % je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád Michel Cluizel. Plantáž Mangaro se nachází v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru a pěstují se na ní kakaové boby variety Criollo.

  • Mangaro Noir 71% (Madagaskar)

Tato hořká čokoláda představuje jedinečný aromatický profil, směs exotického ovoce, perníku a hebkých citrusových tónů. Čokoláda získala několik ocenění na mezinárodních soutěžích.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2380,73 kj / 569,55 kcal
Tuky 41,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 25,48 g
Sacharidy 47,04 g
z toho cukry 34,15 g
Bílkoviny 6,58 g
Sůl 0.01 g

Složení*: kakao, třtinový cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, lepku a mléka.

* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Producent (výrobce): Michel Cluizel
Typ čokolády: Hořká (tmavá)
Země původu čokolády: Francie
Země výrobce: Francie
Kakaová plantáž: Mangaro (Madagaskar)
Obsah kakaa: 71%
Hmotnost: 70 g
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Příchuť čokolády: Mangaro Noir

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Michel Cluizel je francouzská čokoládovna založená roku 1948 v jižní Normandii. Čokoláda Michel Cluizel je celosvětově proslavená svými čokoládami, které vyrábí z těch nejlepších kakaových bobů z různých světových plantáží. Michel Cluizel pro vás vybírá kakaové boby z unikátních plantáží a přináší vám možnost degustovat čokoládu s deklarovaným původem označeným jako Premier Cru, stejně tak, jako se označují dobrá vína.

Čokoláda Michel Cluizel je opravdu výjimečná. Vybírat můžete z celé řady čokoládových produktů. Objevte výtečnou chuť tabulkové mléčné čokolády, hořké čokolády, nebo ochucené čokolády, které jsou ručně sypané ořechy a ovocem. Bílá čokoláda vás jistě uchvátí jemnou chutí kakaového másla. Michel Cluizel se také proslavil výrobou čokoládových bonbónů a pralinek.

Michel Cluizel si nechal patentovat ochrannou známku Noble Ingredients (vznešené suroviny), což znamená, že ve svých výrobcích používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoliv příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo řepného cukru, přírodní Burbon vanilku namísto vanilinu a dokonce nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů, některé dokonce v bio kvalitě.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz