Cognac Château Montifaud Reserve Speciale
Kód: 520019-000-070Související produkty
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec.
Detailní popis produktu
Chateau de Montifaud Reserve Speciale je luxusní cognac, který byl vytvořen na počest současného majitele Michela Valleta. Zrál minimálně 15 let v sudech z evropského dubu. Má krásnou jemnou chuť a vůni, připomínající med a ořechy.Koňak Favraud je vynikajícím koňakem od Favraud Cognac House
Francouzský koňak věků přináší jedinečný zážitek z pití. Podmanivá a dokonalá chuť pro milovníka ušlechtilých neřestí. Blend 50 – 100 let starých koňaků.
Svěží a podmanivý Cognac v bio kvalitě
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.