Džem z broskví, Alfieri

Kód: 620002-310-340
Neohodnoceno
Značka: Alfieri
149 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Vynikající broskvový džem s vysokým podílem šťavnatého ovoce, které dozrávalo pod intenzivním italským sluncem v oblasti Piemonte.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Báječný broskvový džem byl vyrobený ve společnosti Alfieri, vyrábějící tradiční lokální delikatesy té nejvyšší kvality. Džem obsahuje vysoký podíl šťavnatého ovoce, které dozrávalo v paprscích žhavého italského slunce. Tuto vynikající marmeládu z Itálie vám velmi doporučujeme.

Společnost Alfieri nalezneme v severní Itálii, oblasti 
Piemonte, mezi Turínem a Benátkami.

    Složení*: broskve 70%, cukr, citronová šťáva, pecto gel. 

    • *Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
    •  Skladujte na chladném a suchém místě z dosahu přímého slunečního světla

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Džemy a marmelády
    Producent (výrobce): Alfieri
    Země původu delikatesy: Itálie
    Země výrobce: Itálie
    Hmotnost: 340 g
    Příchuť delikatesy: Broskve
    Položka byla vyprodána…

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole:

    Alfieri je italská společnost vyrábějící tradiční lokální delikatesy té nejvyšší kvality. Společnost Alfieri nalezneme v severní Itálii, oblasti Piemonte, mezi Turínem a Benátkami.

    Delikatesy Alfieri jsou vyráběny z lokálních surovin co nejšetrnější cestou. Tím jsou zachovány nejen důležité výživné látky, ale také aromatické i chuťové vlastnosti použitých surovin. Delikatesy mají široké využití v gastronomii. Nakládanou zeleninu můžete použít jako předkrm, nebo k dochucení hlavních pokrmů, omáčky a pesta k domácím těstovinám a ovoce při výrobě dezertů. Olivové oleje ochucené lanýžem přinesou typickou chuť vašim salátům i masovým pokrmům.

    Těstoviny společnosti Alfieri jsou vyrobeny podle starých receptů piemontských žen. Jedná se o vaječné těstoviny, takže další přísadou jsou vejce lokálních farmářů. Specialitou společnosti je dlouhé sušení těstovin, které probíhá při pokojové teplotě 12-24 hodin, díky kterému si těstoviny mohou uchovat velmi vysoké procento výživných látek.


    Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz