DEGUSTACE VÍN Z VINAŘSKÉ OBLASTI ALSASKO

degustace-vina-praha--oblast-alsace-2019-dobravina.cz


Termín degustace: 09.10.2019 19:00 Dobrá vína, Praha


Ve středu 9. října. 2019 pořádá společnost Dobrá vína degustaci vín z vinařské oblasti Alsasko. Hosté ochutnají vína z vinné révy, která dozrává na úpatí pohoří Vosges. Sommeliér Miroslav Kredvík představí vína z rodinných vinařství, se kterými dlouhodobě dovozci vína Dobrá vína spolupracují. Ochutnávka vína bude propojená s degustačním menu a na závěr celého večera ochutnáte šálek kvalitního espressa ve spojení s prémiovou čokoládou Michel Cluizel.

 

Víte, proč se produkce alsaských vín vyznačuje jednoodrůdovými víny? Víte, jaké se používají láhve pro alsaská vína? Nejen tyhle informace se dozvíte na ochutnávce pestrých alsaských vín přímo od Miroslava Kredvíka, který Vás provede víny z prudkých strání a skal s výjimečným mikroklimatem.

Degustace vín z vinařské oblasti Alsasko

Tato degustace proběhne dne 9. října 2019 od 19 hodin a to na adrese

DobraVina.cz, Ke Koh-i-nooru 472/21, 15500 Praha 5

Cena vstupného na osobu včetně bohatého rautu - 1190 Kč

Rezervace nutná - na obvyklých kontaktech - +420 733 552 823 nebo info@dobravina.cz

SKLADBA VÍN PRO DEGUSTACI

WELCOME DRINK

  • Cremant d’Alsace AOC Blanc de Noirs – Brut – Bernard Becht
  • Cremant d’Alsace AOC Chardonnay – Brut – Bernard Becht
  • Cremant d’Alsace AOC Cuvée Prestige – Brut – Paul Ginglinger

BÍLÁ VÍNA

  • Edelzwicker Alsace AOC 2017 Authentique – Bernard Becht
  • Pinot Blanc Alsace AOC 2017 Paul Ginglinger
  • Riesling Alsace AOC 2016 – Bermard Becht
  • Riesling Alsace AOC „Drei Exa“ 2017 Paul Ginglinger
  • Sylvaner Alsace AOC „Terroir“ 2013 Philippe Zinck
  • Pinot Gris Alsace AOC 2015 „Portrait“ Philippe Zinck
  • Pinot Gris Alsace AOC „Prelats“ 2017 Paul Ginglinger
  • Riesling Alsace AOC Grand Cru „Eichberg“ 2016 Paul Ginglinger
  • Pinot Gris Alsace AOC Grand Cru „Eichberg“ 2013 Paul Ginglinger
  • Gewurztraminer Alsace AOC Grand Cru „Pfersigberg“ 2014 Paul Ginglinger

DEGUSTAČNÍ MENU

  • Filátko ze zauzeného pstruha s riccotovou pěnou a cibulovým konfitem
  • Paté de Canard á la d’Amiens – Kachní paštika dle tradiční 200let staré receptury s konfitovanou čekankou.
  • 3 hodiny dušený Choucrout na víně s klobáskou a grilovou panenkou – Tradiční alsaský pokrm dochucen dle servírovaných vín
  • Pain soufflé a la vapeur – dušené koblížky po Alsasku
  • Káva Espresso Arabica 100% Tarazzu San Rafael – Costa Rica
  • Variace plantážní čokolády Michel Cluizel

Těšit se na vás bude tým "Dobrých Vín".

Rezervace nutná - na obvyklých kontaktech - info@dobravina.cz nebo +420 733 552 823


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz