Terina z uzeného lososa, Conserverie St Christophe
Kód: 610001-006-270Související produkty
Bílé víno, červené víno, nebo růžové víno ze zámku Château les Fontenelles zabalíme společně s kakaovými lanýži do elegantního dárkového balení.
Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Bílé víno, nebo červené víno Châteauneuf du Pape společně s italskými a francouzskými delikatesami a kakaovými lanýži nachystáme do elegantní dárkové kazety.
Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.
Detailní popis produktu
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Skvěle chutná dobře vychlazená, rozetřená na toustu a ozdobená citronem.
Složení*: uzený losos 30%, losos, vejce, zakysaná smetana, sůl, pepř, koření
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Paštiky a teriny |
---|---|
Producent (výrobce): | Conserverie St Christophe |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Hmotnost: | 270 g |
Příchuť delikatesy: | Uzený losos |
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec.
Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Conserverie St Christophe je rodinný francouzský podnik sídlící blízko kanálu La Manche, který se specializuje na výrobu masových terin, pâté, rillettů, ale i konfitované zeleniny a dalších kvalitních delikates. Conserverie St Christophe pro svou výrobu používá výhradně regionální suroviny.
Conserverie St Christophe je úzce napojena na farmáře ze svého okolí, kteří zaručují nejvyšší kvalitu vepřového masa, hovězího masa, králičího masa i drůbežího masa, které bylo chováno ve Francii, při dodržování nejpřísnějších hygienických norem. Stejně tak přistupují ke zpracovávané zelenině, kterou nakupují od místních zemědělců. Průběh zavařování výrobků ve skleněných nádobách je pečlivě kontrolován. Závisí na něm totiž trvanlivost a kvalita jednotlivých výrobků, které jsou zpracovány bez konzervačních látek, přísad a barviv.
Konzervy Conserverie St Christophe každému na první pohled připomenou zavařené skleničky od babičky. Po jejich ochutnání zjistíte, že obsah, který se uvnitř skrývá, je kvalitní poctivé maso zpracované právě jako od babičky.