Poggio Piccolo

Rodina Piccolo, jejíž počátky sahají do prvního desetiletí 14. století, pěstuje vinnou révu v Toskánsku. Vinařství hospodaří na vinicích v regionech Chianti a Maremma a dodržuje pravidla ekologického zemědělství. Na tomto území je půda jílovitého složení s oblázky, což vínu dodává větší chuťovou komplexnost.

Způsob výroby vína přesně dodržuje pravidla ekologického zemědělství, aby se do sklepa přivezly zdravé a čerstvé hrozny. Pesticidy, nebo syntetická hnojiva se nikdy nepoužívají a používá se jen malé množství specifických a omezených ošetření mědí a sírou. Při práci ve sklepě rodina uplatňuje filozofii nízké intervence. Vinifikace zahrnuje pouze stabilizaci vína.
Poggio Piccolo

1 položka

na stránce
Nastavit sestupně

1 položka

na stránce
Nastavit sestupně
DOBRÁ VÍNA s.r.o. © 2021 Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v GetReady s.r.o.