Čokoláda - plantáž Los Ancones 73% BIO
Jemná hořká čokoláda 73 % je plné chuti s tóny lékořice, červeného ovoce a zelených oliv. Použité boby pocházejí z plantáží v Dominikánské Republice.
Celý popis
Země původu čokolády: | Francie |
Producent (výrobce): | Michel Cluizel |
Typ čokolády: | Hořká (tmavá) |
Obsah kakaa: | 73% |
Kakaová plantáž: | Los Anconès (Dominikánská rep.) |
Odrůda kakaových bobů: | Trinitario |
Varianta: | |
Hmotnost: |
Jemná 73 % tabulková čokoláda je vyrobená z kakaových bobů plantáže Los Ancones v Dominikánské republice. Plantáž se nachází přímo v srdci deštného pralesa blízko pobřeží Atlantického oceánu. Kakaové boby variety Trinitario jsou pěstované v Bio kvalitě. Na plantáži Los Ancones se pěstují již od roku 1903.
- Los Ancones Noir Bio 73% (Dominikánská republika)
Chuť tého čokolády představuje výjimečné tóny lékořice, červeného ovoce a zelených oliv. Tuto čokoládu si můžete vychutnat samotnou, nebo společně se šálkem dobré kávy.
Nutriční hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 2490,77 kj / 576,5 kcal |
Tuky | 43,74 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 27,02 g |
Sacharidy | 31,55 g |
z toho cukry | 27,33 g |
Bílkoviny | 7,74 g |
Sůl | 0,02 g |
Složení*: cukr, kakaové máslo, kakao. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Napište svou recenzi