Xarel·lo blanc Penedes DO BIO Aymar
Kód: 130000-000-075Související produkty
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Směs čtyř druhů bílých mas v želé - králičí, kuřecí, vepřové a telecí maso je zpracované podle starého vlámského receptu. Chuť je doplněna o prvotřídní jalovec.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.
Francouzské víno Château de Cérons Grand Vin Graves z Bordeaux je suché víno vyrobené z odrůdy Sémillon, Sauvignon blanc a gris.
Francouzské víno Agost Singla je bílé víno koncentrované chuti dužnatého i kandovaného ovoce. Toto suché víno také okouzlí vůní meruněk, vanilky a dřeva.
Italské víno Custoza Ca´ Vegar je bílé víno se zelenkavými odlesky, květinovým projevem a lehkým nádechem citrusů. Toto suché víno působí harmonicky a svěže.
Bílé víno z francouzské oblasti Bordeaux, apelace Pessac Léognan
Rulandské šedé pozdní sběr, oblast Morava, podoblast slovácká, obec Šardice, trať Kameny
Francouzské víno La Bourdennerie je polosuché víno vyrobené z odrůdy Chenin Blanc. Bílé víno s ovocnými tóny vyzrálého ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.